Welkom bij POLIEPGRIJPERS.nl

Poliepgrijpers.nl is een onderdeel van TTN Ederveen BV en biedt u een zéér uitgebreid assortiment knijperbakken en poliepgrijpers van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast vind u op deze website een overzicht van alle andere kraantoebehoren die TTN Ederveen BV levert.

 

TTN Ederveen BV heeft al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en is importeur van het Italiaanse Ferrari Int2, daarnaast verzorgen wij ook de service en reparatie's van kranen en knijpers. Ferrari Int2 is al ruim 25 jaar specialist op het gebied van hydrauliek en kraantoebehoren en is in 120 landen te verkrijgen. De combinatie van ruim 25 jaar ervaring en productie in eigen huis zorgt voor een hoogwaardig kwaliteits product. Alle producten van Ferrari Int2 hebben een jaar volledige garantie en worden geleverd met CE keurmerk. 

 

TTN Ederveen BV kan veel van deze producten snel leveren, vooral de kleinere poliepgrijpers en knijperbakken worden geleverd uit voorraad. Maar ook voor de grotere varianten is een snelle levertijd gegarandeerd. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan onze site vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, dan helpen wij u hier graag verder mee.